Horaris

Qualsevol persona que a títol individual tingui interès en visitar el museu ho pot fer en dissabte, diumenge o festiu i no cal concertació prèvia. Podeu consultar les tarifes a la pàgina d'Informació del Museu dintre de l'apartat Presentació del Museu.

Tipus de visites

 

Visita guiada

És la visita recomanada. Tal i com teniu indicat més amunt la podeu fer els dissabtes, diumenges o festius, sempre comença a les 11h. del matí i té una durada aproximada de 2 hores.

Es tracta de fer un recorregut per tots els espais representatius de la colònia a través dels quals descobrireu com es vivia i com es treballava en una colònia tèxtil de principis del segle XX.

Només cal que arribeu deu minuts abans per tal de poder comprar les entrades a la Recepció del Museu.

Què es visita?

  • Es comença a l'antic Cinema de la colònia on veureu un àudiovisual introductori de 10 min. de durada.

  • A continuació el monitor us conduirà cap als diversos punts de visita: Pis dels treballadors, Safareigs dels vius i dels morts, Peixateria, Dutxes comunitàries, 1ª Sucursal de Caixa Manresa, Escola de nens, Exposició permanent i Casal de la Dona. Un cop visitada aquesta "zona social", us conduiran cap a la "zona industrial" on visitareu: Mirador de la resclosa i canal, Turbines, Màquina de vapor i Nau del tèxtil on coneixereu tot el procés de transformació del cotó amb les màquines utilitzades fa 100 anys i a més veureu una demostració d'un teler de garrot en funcionament.

 

 

Visita reduïda

És la visita alternativa que s'ofereix també els dissabtes, diumenges o festius de 10 a 14h.

Només cal que compreu les entrades a la Recepció del Museu quan arribeu.

Què es visita?

  • Es tracta de veure l'àudiovisual a l'antic Cinema de la colònia i a continuació visitar l'Exposició Permanenti dos dels espais emblemàtics de la colònia.

 

 

 

TOP